话说最近见到烧卖皇后同齐柏林热狗crossover左个烧卖热狗🤪,热狗🌭️相信大家都食过,但系任你扭尽六壬、出神入化😳,又点会谂到烧卖可以Mix热狗🤣,咁有创意嘅嘢紧系即刻9冲去试啦🥳🌭新春限定烧卖热狗 $40烧卖配热狗呢个组合,未食前完全幻想唔到会系点🧐本身都怕会伏伏地,点知出奇地觉得成件事几夹😂有4粒香菇猪肉烧卖🍄,烧卖有炸过,加埋炒洋葱🧅,辣椒粉🌶️,酱汁系咖哩茄汁,味道辣辣地好惹味,成件事完全无违和感👍🏻🌭澳式风情热狗 $38材料有千岛酱、烟肉🥓、菠萝🍍、烧芝士、纽纶堡肠,一口咬落去口感同味道丰富,当所有嘢偏浓味嘅时候,食到菠萝🍍又会有种Refresh嘅作用,海量芝士亦够晒由头食到尾,总括而言系非常饱肚好食😋🐥辣鸡块2件🍗 $24推介必食!比到惊喜我地😍外层炸皮好薄同好够味,味道好似金拱门既脆香鸡翼🐥啖啖肉好满足,同埋鸡肉好juicy💦完全唔会干👍🏻🍟芝士辣肉酱薯条🍟 $28成盒装满哂,份量足👍🏻芝士亦好多,一打开个盒拉哂丝咁🧀芝士同辣肉酱呢个组合唔会输😂🥤齐茶英女皇伯爵奶茶 $20(换购价)推介❣️唔太饮汽水既我,见到有奶茶拣即刻试试佢😜港式茶底加伯爵茶,比平时奶茶香气有更多层次,

🌭新春限定烧卖热狗 $40

🌭澳式风情热狗 $38

🐥辣鸡块2件🍗 $24

🍟芝士辣肉酱薯条🍟 $28

🥤齐茶英女皇伯爵奶茶 $20(换购价)
推介❣️唔太饮汽水既我,见到有奶茶拣即刻试试佢😜港式茶底加伯爵茶,比平时奶茶香气有更多层次,同埋奶茶甜度岩岩好,唔会太甜,入口好顺滑😙

Overall
实不相瞒,我都系第一次食齐柏林(大乡里😆),但整体所有嘢份量都好足而且味道好,系可以回头嘅热狗店😋
2022-02-11
外卖自取