2023-05-01 205 浏览
💖 喜多嬉牡蛎屋 (中环)✨中环摆花街1-7号一号广场地下9号舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️喜多嬉嘅生蚝全部都系北木岛直送嘅生蚝🦪,每只都大大粒😌虽然地方细细但系劲多人晏昼入去食😳大家如果要食嘅话记得记得一定要预约‼️-90分钟铁板烤牡蛎帆立贝🦪 $498呢一个放题套餐仲包左一个九宫格嘅放题前菜🍱,有日本直送象拔蚌刺身、二色烧白鳗鱼🐍、手工月见烧乌丸、喜多嬉牡蛎茶渍饭🍚、天妇罗秋葵、天妇罗紫苏叶吞拿鱼蓉时令沙律🥗、喜多嬉牡蛎刺身、时合沙律同日式渍物等等。我哋两个人大概食咗30只左右😳平时如果单点嘅话一定好贵🥺仲要只只都咁大只唔会话第一round最好😆每一只都好肥美,我地可以qrcode落单无限order生蚝仲有得拣要唔要配料🤩好贴心✅另外我觉得最好食嘅就系佢哋个牛柳粒,用咗少少南乳去调味😎好好食!想继续睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie如果大家有其他餐厅推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩

💖 喜多嬉牡蛎屋 (中环)
✨中环摆花街1-7号一号广场地下9号舖

-90分钟铁板烤牡蛎帆立贝🦪 $498
呢一个放题套餐仲包左一个九宫格嘅放题前菜🍱,有

如果大家有其他餐厅推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩

2023-04-27