有时食连锁快餐店食到闷,试下小店总会发现有惊喜😳#小胖游上环🐠 ————————————————🔹150g薄切西冷汉堡配砵酒洋葱酱 $105西冷真系好多🤩漏晒岀黎,煎得好香(有少少牛角嘅感觉),唔会好韧,而且好juicy💦配半融橡木烟熏车打芝士,氛香扑鼻,激发牛肉汁嘅浓郁味道,🐮牛肉控不能错过😳个包用过牛肉烘香同暖,十分松软,配料系生菜🥬蕃茄🍅同酸瓜.🔹川式麻辣鸡扒汉堡 $78可谓「真麻伪辣」,食唔到辣但又想感受麻辣感绝对不能错过,真系超麻香,而且食完又有痺嘅冲击,同鸡扒配合得天衣无缝,令我谂起食麻辣鸡煲,入面有青瓜🥒萝卜🥕令个🍔唔会过分heavy🥰.🔹Super Dinner Combo 加$30跟餐配饮品同一款小食▪️薯角配蓝芝士酱薯角外脆,每块都有满满薯蓉🥔而且份量好多,啱晒淀粉控!蓝芝士唔会臭/太刺鼻,少少咸又几夹.▪️脆炸鸡翼 (3件)鸡翼肉质juicy,同麻辣鸡扒🍔有异曲同工之妙,用上辣油整🌶十分香口,少少麻但唔会好辣👌🏽.💡餐厅比较细,好多人都嗌外卖👌🏽💡唔想食包,仲可以拣转沙律🥗————————————————🧜🏻‍♂️口水度:🌕🌕🌕🌕🌑🤑CP值💰:🌕🌕🌕🌗🌑🧚🏻‍♀️打卡值:
有时食连锁快餐店食到闷,试下小店总会发现有惊喜😳
#小胖游上环🐠
————————————————
🔹150g薄切西冷汉堡配砵酒洋葱酱 $105
个包用过牛肉烘香同暖,十分松软,配料系生菜🥬蕃茄🍅同酸瓜

🔹川式麻辣鸡扒汉堡 $78

🔹Super Dinner Combo
加$30跟餐配饮品同一款小食
▪️薯角配蓝芝士酱
薯角外脆,每块都有满满薯蓉🥔而且份量好多,啱晒淀粉控!
蓝芝士唔会臭/太刺鼻,少少咸又几夹

▪️脆炸鸡翼 (3件)

💡餐厅比较细,好多人都嗌外卖👌🏽
💡唔想食包,仲可以拣转沙律🥗
————————————————
🧜🏻‍♂️口水度:🌕🌕🌕🌕🌑
🤑CP值💰:🌕🌕🌕🌗🌑
🧚🏻‍♀️打卡值:🌕🌕🌕🌗🌑
🥰舒适度:🌕🌕🌕🌑🌑
👅再食指数:🌕🌕🌕🌕🌑
♟Overall♟
🍔味道都好有特色,feel到餐厅有心机整,如果系附近住/返工返学都不妨去食下