2023-11-18 298 浏览
今日同朋友去食西餐放题,日式、韩式烧肉、边炉放题就食得多,西式放题真系第一次见,一于试试佢🤤。烟三文鱼醋油沙律🥗沙律菜好新鲜,烟三文鱼份量适中,MATCH!炸鸡软骨、洋葱圈🧅、鱼手指炸物够热,酥脆好味黑松露薯条🍟热辣辣薯条配上浓郁黑松露酱🤩,正!黑醋蜜糖鸡翼🐓鸡翼外脆内软,好食到不停ENCORE!💯白汁三文鱼蟹籽意大利面🍝好CREAMY,加埋三文鱼籽系个口度弹下弹下,忍唔住食多几啖👍🏼澳洲和牛碎粒粒伴火焰芝士意大利面🍝味道比较似肉酱意粉,开胃好食🥳斧头猪扒🍖呢个店主推介,果然够晒香口够晒JUICY!西冷牛扒(5成)🥩有牛味🐮仲要够嫩滑,唔洗落任何配料都好好食!💛烤大姑芝士牛肉汉堡🍔好细心咁分开4份,牛肉同大姑好夹,牛肉仲要厚身JUICY饮品就茶啡酒汽水🍵☕🍻️🥤任饮,呢个真系抵玩,我就试左洋甘菊茶同茉莉花茶,甘香易入口。不得不提就系老板娘🧑🏻热情款待❤️‍🔥,仲会亲自下厨,非常有亲切感😌!唔怕冷场呀🎉~~依家做紧推广📣🈹10个人或以上可以$308加一任食3小时,唔够喉仲可以加钱加时添!整体黎讲,食物质素OK,员工服务态度好,食放题食得闷,可以试下呢个🆕新野。

烟三文鱼醋油沙律🥗
沙律菜好新鲜,烟三文鱼份量适中,MATCH!

炸鸡软骨、洋葱圈🧅、鱼手指
炸物够热,酥脆好味

黑松露薯条🍟
热辣辣薯条配上浓郁黑松露酱🤩,正!

黑醋蜜糖鸡翼🐓
鸡翼外脆内软,好食到不停ENCORE!💯

白汁三文鱼蟹籽意大利面🍝

澳洲和牛碎粒粒伴火焰芝士意大利面🍝
味道比较似肉酱意粉,开胃好食🥳

斧头猪扒🍖
呢个店主推介,果然够晒香口够晒JUICY!

西冷牛扒(5成)🥩
有牛味🐮仲要够嫩滑,唔洗落任何配料都好好食!💛

烤大姑芝士牛肉汉堡🍔
好细心咁分开4份,牛肉同大姑好夹,牛肉仲要厚身JUICY