《猫之茶房の食评》 by@ihungry.hk成日去Cafe打卡咁无聊,不如今个Weekday去做啲更有意义嘅嘢❣️今日小编会带大家去到位于尖沙咀嘅猫之茶房,齐齐探访一众可爱嘅流浪猫猫🐈!猫之茶房里面多达30只流浪猫猫,除咗可以被一群可爱嘅猫星人包围,仲可以领养佢哋返屋企,将佢哋成为你嘅屋企人😽!除此之外,猫之茶房仲会提供唔同嘅小食同饮品,各位猫控绝对唔可以错过😻!小编话你知💡猫之茶房除咗会照顾流浪猫🐱,每月都会捐款畀流浪猫机构,希望大家帮助可爱嘅流浪猫之余,亦提倡「领养代替购买」,小小支持,为流浪猫带来大大嘅希望💖!🔸『入场费』▶️收费每位首小时$58 (假日$68),次小时$38 (假日$48)▶️闲日$118 全日任坐,闲日学生优惠$10🔸『三文治 - $16』▶️芝士蛋、芝士火腿三文治浓厚滑蛋与火腿芝士,细心嘅店员又为面包切晒边边,一份充满爱嘅三文治🥪,值得一叫💞!🔸『朱古力松露蛋糕 - $18』朱古力松露蛋糕有一层厚厚嘅朱古力松露🍫,口感非常浓郁,丝滑柔顺嘅朱古力松露入口即融,令小编觉得非常之惊喜🍰!🔸『燕麦奶焦糖咖啡 - $18』焦糖咖啡配上有机燕麦奶☕,面层铺盖浓郁鲜忌廉,香浓焦
《猫之茶房の食评》 by@ihungry.hk

🔸『入场费』
▶️闲日$118 全日任坐,闲日学生优惠$10

🔸『三文治 - $16』
▶️芝士蛋、芝士火腿三文治

🔸『朱古力松露蛋糕 - $18』

🔸『燕麦奶焦糖咖啡 - $18』
焦糖咖啡配上有机燕麦奶☕,面层铺盖浓郁鲜忌廉,香浓焦糖与充满奶香嘅燕麦奶,呈现出多层次风味,健康又滋味💓!

🔸『芒果Soda - $10』
新鲜芒果✖超爽Soda🥭,酸酸甜甜又够清爽,感觉非常之Fresh✨!

🤪iHungry开心指数:9/10分