餐厅: Kyoto Joe
资讯:

佢主打以无限量供应多款日式前菜、串烧、炸物,一人一客寿司刺身和主食,最后仲有精选甜品一客!做半放题之余食材用料质素非常好,每样摆盘用心精致,加埋落地玻璃开扬既中环景观,呢个价钱绝对系超值🥺🫶餐厅会先上一轮既总体食物,之后我地可以自由再点。▫️沙律/前菜🥬《京都沙律-矶煮鲍鱼-灸烧A4宫崎和牛-天使香辣三文鱼他他-日本海云》作为前菜可谓相当高级,食欲大增😋▫️炉端烧🍢《A4宫崎和牛串-宫崎豚角烧-蒲烧鳗鱼串-免治鸡肉棒》串烧真系要ENCORE😍特别A4宫崎和牛串仲要系入口即溶,各款串烧控制既时间好好,肉汁亦得以锁紧,烤香可口。▫️炸物🍤《黑松露汁炸虾-九州华味鸟唐扬-牛油果天妇罗-温室茄子天妇罗》牛油果天妇罗第一次食,几特别,外脆内软,炸物外皮炸得够干身同脆口,亦唔会过厚。🔺以上都可以无限量供应🔺😍😍▫️刺身🍱《北海道带子-樱鲷-牡丹虾-吞拿鱼腩-厨师推介刺身》除左虾每款都各有4件,非常新鲜同鲜甜~▫️寿司🍣《吞拿鱼腩-比目鱼-A4宫崎和牛寿司-特色寿司》平时散叫呢堆都唔只呢个价啦,真系几抵食!▫️主食(四选一)🔥A4宫崎和牛西冷陶板烧🐮肉质脂肪分布平均,细腻嫩软,入口即溶,唔洗调味料已经劲好食!微

▫️沙律/前菜🥬
作为前菜可谓相当高级,食欲大增😋

▫️炉端烧🍢
《A4宫崎和牛串-宫崎豚角烧-蒲烧鳗鱼串-免治鸡肉棒》

▫️炸物🍤
牛油果天妇罗第一次食,几特别,外脆内软,
炸物外皮炸得够干身同脆口,亦唔会过厚。

🔺以上都可以无限量供应🔺😍😍

▫️刺身🍱
《北海道带子-樱鲷-牡丹虾-吞拿鱼腩-厨师推介刺身
除左虾每款都各有4件,非常新鲜同鲜甜~

▫️寿司🍣
《吞拿鱼腩-比目鱼-A4宫崎和牛寿司-特色寿司
平时散叫呢堆都唔只呢个价啦,真系几抵食!

▫️主食(四选一)
🔥A4宫崎和牛西冷陶板烧🐮
肉质脂肪分布平均,细腻嫩软,入口即溶,
唔洗调味料已经劲好食!
微焦既外皮份外有口感💓

🔥银鳕鱼西京烧🐟
劲滑劲嫩!鱼肉鲜美,外皮有微焦,
但保留到柔软多汁既口感,加埋酱汁更加惹味~

🍧精选甜品有日式糕点同水果🍉
样样都有啲我就最中意😆

🥂另外我地加左任饮,系酒类饮品任饮呀!
柚子清酒好好饮,清甜得黎又有酒味后劲~
女仔相对易入口~

原来四位以上黎食仲会送蟹脚同芝士海胆带子添呀!网上订座仲有9折❤️