想食呢间任食鸡翼好耐,$88任食四种鸡翼,抵到不得了超容易回本啊😱而家知佢系黄店,喺间铺度讲政治都冇问题💛上星期五好有冲动就walk左in,好彩仲有最后两个位🤪🤪!!·$88有四款鸡翼拣:分别系香草、椒盐、蜜糖、蒜香。第一转已经上咗每样六只,我哋之后再嗌多左1份半,名副其实系拎住个大肚腩走啊🤗🤗·整体做法都应该系腌咗啲鸡翼之后一次过炸,到最后先调味。·我自己就最钟意食蒜香同蜜糖鸡翼!前者落咗好多蒜粒,啱晒我呢啲冇蒜不欢嘅人🤤🤤:后者就搽上好香滑嘅蜜糖。我哋encore都系呢两款~🤩·香草整体都吸引,香草味都几香浓,不过自己唔系香草嘅特别fans~椒盐就相对之下较为失色,要一碟应该够😗·叫咗个青苹果特饮,真系好怀旧嘅楼上Cafe质素,仲有只药水嘅绿色😳你懂的🥱·大胃王来讲表示劲满足,食完之后我成两个礼拜冇再食过鸡翼,名副其实嘅食到厌啊,正!!食得嘅朋友可以选择挑战一下,我都食到18只💛😎快啲嚟破记录啦🤓-任食鸡翼两小时|$88+1青苹果特饮|$40-龙华轩咖啡室旺角登打士街36号恒威商业中心17楼-

整体做法都应该系腌咗啲鸡翼之后一次过炸,到最后先调味。
任食鸡翼

任食鸡翼