估唔到大角咀都有咁多好味嘅店舖,有啲黄店仲开到凌晨添😗💛·今次介绍嘅呢一间饺子店其实唔系专食饺子㗎,反而仲有啲街头小食、粥品、撚手小菜。我哋果次食正餐唔够饱就去咗食宵夜,叫咗个辣酒煮东风螺、煎酿三宝🥳·虽然叫得好少嘢食,但足以证明佢嘅质素~辣酒煮东风螺估唔到咁有镬气,好似大排档嘅小炒咁!!份量都算好多下—有成廿几三十只😎其实呢个配搭就真系冇得输,啲东风螺索晒辣汁再有超多蒜蓉之后好鬼惹味🤤系差碗饭咋🍚·至于个煎酿三宝估唔到咁大旧,点埋啲任落嘅甜豉油食,终于饱肚返少少啦(我系大食怪)·当日好多人都去食宵夜,其实反而再想食佢哋嘅蒜蓉鸡翼尖、生滚粥,希望佢生意兴隆啦😗💛-辣酒煮东风螺|$60煎酿茄子青椒|$10-饺子店大角咀道157号地下-
估唔到大角咀都有咁多好味嘅店舖,有啲黄店仲开到凌晨添😗💛

煎酿茄子青椒

辣酒煮东风螺|$60
煎酿茄子青椒|$10
饺子店
大角咀道157号地下
$40 (宵夜)
煎酿茄子青椒
  • 辣酒东风螺