2020-11-02 562 浏览
黑松露长通粉 $119成个酱汁煮得好浓好香黑松露味 而长通粉就吸收哂啲酱汁既味 食落好香好creamy 加上面头既烟肉碎🥓 令整体感觉更加突出不过成个sauce都偏重味同腻 建议都系同朋友share食比较好~评分: 8/10🌟脆焗棉花糖榛子朱古力夹心批(大) $58黎到最期待既甜品🤩 成个卖相好睇得 棉花糖分咗一格格好有规律 棉花糖焗得啱啱好 外脆内软 食落去第二层有榛子酱同一片片既香蕉肉 最底就系消化饼 而且附有几块饼干俾客人放啲棉花糖上去 成个配搭都真系几甜同好邪恶😈 但又几好食既🤣🤣🤣❤️评分: 9.5/10🌟Rainbow (mocktail / cocktail) $72成杯既份量同卖相非常惊人😆😆😆最底既红色系Strawberry Lemon🍓 中间既黄色系Passion Fruit Pineapple🍍 而最顶顶蓝色个层就系Lychee Blue Curaçao🌊 整杯既层次分明 色彩缤纷 所以佢个中文名都几搞笑叫五颜六色彩虹撚😹😹😹 至于味道开头系荔枝味重 饮饮下变咗🍓味 因为有🍍同🍋做平衡 饮落唔会好死甜 不过🍍味就比较淡 而且酒味唔种 整体似果汁多啲 几推介🥰~评分:
黑松露长通粉 $119
评分: 8/10🌟

脆焗棉花糖榛子朱古力夹心批(大) $58
评分: 9.5/10🌟

成杯既份量同卖相非常惊人😆😆😆
评分: 9/10🌟

Flower in Ocean $69
🍹: Gin, Blur Curaçao, Elder Flower and Lime
呢杯又系打卡必选✨ 卖相既精致度真系可以俾一百分💯 用个球体装住又系蓝色 感觉好似饮紧魔法液咁😂 而味道饮落好清新 酒味好淡 好啱同朋友食饭时小酌一下🍻
评分: 8.5/10🌟

整体店内气氛唔错 食物同饮品质素都值得一赞 店舖仲有多款手工啤酒售卖 而且夜晚仲可以shisha 系一个同fd chill下 谈心既好地方 绝对系一间称得上高质既黄店💛
—————————————————————————
WOFT (旺角)
旺角染布房街7-8D地下
黑松露长通粉
Rainbow  &  Flower  in  ocean
脆焗棉花糖榛子朱古力夹心批(大)
黑松露长通粉
Rainbow  &  Flower  in  ocean
脆焗棉花糖榛子朱古力夹心批(大)
  • 脆焗棉花糖朱古力夹心批