餐厅: 一鍋堂 (XX Arcade)
资讯:

💿📀同阿女小姐系旺角补完唱歌课,惊佢肚饿,决定一齐去「一锅堂」食个好滋味嘅港式火锅慰劳佢嘅努力付出👧🏻👧🏻。食完𠮶阵,阿女小姐已经满脸笑容,话: 妈妈,我真的好喜欢这里的火锅!首先呢,就要讲下𠮶个🕹 「70分钟定量火锅餐(西班牙栗饲猪梅肉片)」📀。肉片鲜嫩多汁,味道实在,一吃就知道值得呢个价钱,食完都感觉到好又饱,又满足。只系$88! 𠮶种饱满猪梅肉同汤底嘅完美组合,让人停不下口呀!🐷🥘再嚟就系🕹 「樱花虾汤底」📀。汤底清澈,浓浓嘅海鲜味,饮到感觉成个人都暖笠笠。「凉拌海带丝」好清爽,口感脆爽,一试爱上,即刻消暑💧🥒。我见阿女小姐食得好开心,我都安心咗好多。清脆的口感🥢🥗「泡椒燘猪手」………💿辣辣嘅猪手,吃落口肉质鲜嫩,同特制酱汁一搭就系好味!正!辣辣的口感带出猪手的嫩滑,好过瘾!🐷🌶️🖱 冰菜 📀,呢个更是我们的首选。食完火锅食成个嘴巴热辣辣,吃两口冰菜就凉快返嚟啦!