2022-08-11
又系去食寿司朗期间限定嘅时候喇,今次系庆祝佢地喺香港开左三年嘅「三周年创业祭」,即系大家都已经排左三年队 🤭🤭🤭 今次主要就系一啲之前出嘅限定品再次回归,但系系唔系你想佢回归嘅 item 就见人见智喇我觉得全 set 第二正就系「金目鲷」,系来自千叶县 Pride Fish 嘅金目鲷,鲜甜肥美,好食!其次就系 雪花和牛双味,作为牛魔王呢个就唔会投诉喇,可惜嘅系距离「雪花」就的确系甚远,不过以佢个价亦唔会要求太多 😉佢个蟹肉忌廉可乐饼可乐饼都系出色嘅,外面又薄 又脆,入面好够 creamy 又热辣辣,一食立即「思乡」🥹最不得了,就系卡乐B联乘嘅「蜂蜜牛油味卡达拉娜」,卡达拉娜 即系西班牙加泰罗尼亚嘅焦糖奶冻,联乘左卡乐b蜂蜜牛油味薯片,成件事好出色,如果唔洗排队我会再去就咁食呢个跟住走🤣🤣其他限定品,其实就只系不过不失,几款都有「妹仔大过主人婆」嘅感觉,配料浓味过食材,又等下下次限定搞边料先 😇😇