2022-07-23
「不要对我尖叫」喺将军澳开咗新分店啦🎉半年前去过旺角分店已经对佢哋念念不忘,最钟意佢哋嘅Croffle同桃胶饮品🎊为庆祝将军澳新店开张,由即日至7月31日,所有店内饮品会直接升级至大杯装🥤🥭爱文芒果波波青茶💰$42新出限定系列,用上四季春茶底,有抗老化养生保健功效,仲有爱文芒果、寒天晶球,甜甜哋又有滑嫩口感🥤法式焦糖烤布蕾可可牛💰$44将军澳店一样系新item,全世界最好嘅厄瓜多尔可可,浓郁香气加上微苦味道作为基调,带出焦糖布丁香甜感 🧇法式焦糖烤布蕾窝夫饼💰$38将军澳店限定Croffle新鲜整最好食,香脆Croffle铺上cream brûlée,香brûlée味又唔会太甜 🧇甜厚奶爱文芒果窝夫饼💰$38即叫即做croffle饼,配忌廉爱文芒果,酸甜味道主导味蕾 🚩不要对我尖叫,日常茶间, (将军澳) @dontyellatme.hk 📍将军澳唐德街9号将军澳中心地下G92号舖
🥭爱文芒果波波青茶💰$42
🥤法式焦糖烤布蕾可可牛💰$44将军澳店
🧇法式焦糖烤布蕾窝夫饼💰$38将军澳店限定
🧇甜厚奶爱文芒果窝夫饼💰$38
即叫即做croffle饼,配忌廉爱文芒果,酸甜味道主导味蕾
📍将军澳唐德街9号将军澳中心地下G92号舖