「伪善地用你肤浅的温柔,来俘虏两个心。」妖!男人老狗咁钟意粉红色,其实你系咪GAY咖姐?唔好咁啦,咁真系靓呀麻。讲紧咩?咪就系韩国大热品牌「LE BREAD LAB」召唤一众少女心,以粉红色主调大玩华丽格局,加埋云石纹、香槟金配色,成个甜蜜气息突显个性魅力。原来继日本之后,香港就系第二间海外分店,睇黎今次俘虏既唔至系两个心,可能Aga黎到都会被迷倒呀!👇📌S w e e t -▪ Stawberry Omelette - $68/4pcs▫ 皇牌之一既「草莓奶油卷」直接由韩国直送,保证品质keep住系最佳状态,所以每一件奶油卷到铺头后形状依然咁挺身。而食落蛋皮质感松软,面头放左一大粒士多啤梨,以点缀黎讲,份量比我想像中大;整体清甜加埋幼滑忌廉,系夏日带到一种新派既小清新呀。▪ Stawberry Choco Omelette - $68/4pcs▫ 另一种浓香感十足既「草莓巧克力奶油卷」,以朱古力味海绵蛋糕做底,配搭丰厚既忌廉,质感相当饱满。而入口朱古力同蛋香都好重,睇得又食得,难怪可以席卷成个韩国呀!📌B e v e r a g e -▪ Strawberry Latte - $48
其实你系咪GAY咖姐?唔好咁啦,咁真系靓呀麻。讲紧咩?

可能Aga黎到都会被迷倒呀!👇

📌S w e e t -
Stawberry Omelette - $68/4pcs

面头放左一大粒士多啤梨,以点缀黎讲,份量比我想像中大;
整体清甜加埋幼滑忌廉,系夏日带到一种新派既小清新呀。

配搭丰厚既忌廉,质感相当饱满。而入口朱古力蛋香都好重,

睇得又食得,难怪可以席卷成个韩国呀!

📌B e v e r a g e -
Strawberry Latte - $48
Strawberry Milk Tea - $42

▫ 充满特色既「草莓牛奶」、「草莓奶茶」,鲜奶里面食到粒粒既
新鲜士多啤梨果肉,系玻璃樽外面充分见到粉白色既渐层效果,

成个感觉相当梦幻。而奶茶饮落甜甜地,造型靓得黎
又够营养,系追崇潮流既新概念。
2020-07-04
  • 草莓奶油卷