想饮番杯咖啡☕️兼职食个 early lunch 🥗,上网揾一揾,见到呢间咖啡店,咁就决定行过去开餐🤣$50「椰爷的咖啡 Iced Coconut Milk Latte」:有啲椰子香味都几滑🤣$138「龙虾汤配牛油果大虾稻庭乌冬Lobster bisque with avocado prawn Inaniwa udon noodles」🤣「龙虾汤配牛油果大虾稻庭乌冬🍜」个 presentation 几得意,「龙虾汤🦞」放响一个古铜色照得见人嘅茶壶🫖里边😆,自己倒落碗乌冬度🤩,几好玩😆;「龙虾汤🦞」味道颇为浓郁,我直接倒落只匙羹度先饮咗一啖🤩;乌冬上边有4只虾仁🍤,肉质几结实😋,仲有啲拆咗出嚟嘅蟹肉🦀,味鲜甜🤩,又有几块牛油果🥑,咁样配乌冬嚟食几有趣🤩;乌冬就几滑几烟烟韧兼几惹味😋唔够喉,再叫多杯 $44「卡布奇诺 Cappuccino」:几香几滑😆