2018-08-28 59 浏览
平时系呢一区返开工,都会试下周围既野食,食意开左之后都一直冇机会试,今日就约埋屋企人等我放工一齐去 系地铁站行去一啲都唔远,系酒店下面好易揾!我地六点去到,不过都已经唔系第一枱 蕃茄莎莎配薄饼包:餐厅送既前菜,薄饼有预热,同埋唔硬唔难咬开 蕃茄莎莎黑醋味出,好开胃 虾肉蟹肉沙律配芝麻酱汁:个沙律好多虾肉同蟹肉!啲菜好新鲜!香烧南瓜蟹肉汤:个南瓜汤好浓好甜,饮落有啲似焦糖味!炸粗直薯条配香辣酱及黑松露酱:啲薯条食得出系薯仔切出泥,新鲜炸!啲酱汁超好味 意式焗烤千层茄子:呢个好味呀!系平时啲蕃茄千层面加左茄子!两样钟意既野食加埋一齐,大爱 黑松露软芝士薄饼:个饼底系人手dup,虽然呢个系素薄饼,但食落一啲都唔斋,黑松露正呀辣蕃茄风干猪面颊肉直纹窄通粉:个酱只系微辣,猪面颊肉切到细细粒,好易食!通粉煮得啱啱好,唔会太淋 美国IBP  Prime西冷配火箭菜及巴马臣芝士:我地嗌左五成熟,厨师控制个火喉控制得好好,唔会过熟 牛肉味浓,肉质一啲都唔鞋!虽然冇加调味汁,不过配埋火箭菜同巴马臣芝士已经好够味!朱古力心太软配雪糕:甜品系餐厅甜品师傅自己整既,心太软一啲都唔漏,好正 薄荷特饮好薄荷,好

蕃茄莎莎黑醋味出,好开胃

虾肉蟹肉沙律配芝麻酱汁

虾肉蟹肉沙律配芝麻酱汁:个沙律好多虾肉同蟹肉!啲菜好新鲜!

香烧南瓜蟹肉汤

香烧南瓜蟹肉汤:个南瓜汤好浓好甜,饮落有啲似焦糖味!
炸粗直薯条配香辣酱及黑松露酱

意式焗烤千层茄子

黑松露软芝士

辣蕃茄风干猪面颊肉直纹窄通粉

美国IBP  Prime西冷配火箭菜及巴马臣芝士

朱古力心太软配雪糕

茉莉绿茶&菠萝特饮&薄荷特饮&热情果特饮
薄荷特饮好薄荷,好够汽,好饮!饮到最尾都仲有汽
茉莉绿茶系用川宁茶包,会帮你不断refill!菠萝特饮同埋热情果特饮都好好饮!

餐厅环境舒适,服务贴心,价钱合理,食物有诚意
2018-08-21
虾肉蟹肉沙律配芝麻酱汁