课后嘅闲逸时光,我同朋友💅🏻去咗旺角嘅「HeSheEat」饮下午茶聊吓天。边度都寻唔找到另一间西餐厅可以媲美佢地嘅质素同用心🥳,尤其对于钟意甜品嘅我哋,真系无得弹🚀。「HeSheEat」嘅食物款式嘅话,真系好多💐。我哋叫咗月见烧牛肉丼🐮、香煎加拿大猪鞍扒伴焗香蜜糖薯仔🐷、朱古力Oreo纯牛乳刨冰🍨,同埋冻柠茶🍋同夏日水果茶 🍹。睇到月见烧牛肉丼𠮶阵,肉质松软得入带韧,再配上酱汁嘅甜香,简直系美味到犯规👍。同埋香煎加拿大猪鞍扒,呢个就真系我哋嘅肯定了,加埋香蜜糖薯仔🍠再配埋酱汁,大快朵颐🤤。我最钟意嘅朱古力Oreo纯牛乳刨冰就好似「甜点国度嘅钥匙🔑」,蜜糖嘅味道再搭配牛奶嘅滑度,食埋一件就好似咁样揽入一个甜点世界🎂,真系痴线😵‍💫咁!冻柠茶🍋,「味道清香,好饮!」个夏日水果茶🍹分量大,味道淡雅,适合大班朋友一齐分享。我朋友试咗一啖,印象深刻,话「味道饱满,又唔会太甜,赞👍!」总结埋,我哋食完「HeSheEat」𠮶阵,只有赞美嘅形容黎形容佢哋👏。每一道菜都正到流晒口水鸭💦,我再三保证,等待时间系💯%值得嘅!