系一间好多朋友都介绍我食嘅汉堡店🍔今次咁啱去嘉顿山 就顺便去食啦🤤估唔到整体嘅味道都唔错!店舖入面嘅座位唔多但气氛唔错🤎———————————————#双层芝士牛肉汉堡+ 菠萝($52+$8)💘推荐转套餐:双色薯条+罐装可乐(+$18)味道:9/10牛肉方面真系有惊喜🤤🤤🤤咬落会食到满满肉汁💦而且唔会系好油腻𠮶只食到最后更加会系个包装底见到有好多汁牛肉味都颇重👍🏻汉堡中间夹住左生菜、生洋葱圈同蕃茄本身我唔系几钟意食生嘅洋葱🧅但佢加系汉堡入面 而且放番茄系中间有解到油腻 另外我再加左菠萝🍍同汉堡非常夹😆肉汁加菠萝汁一齐 会爆汁😈但非常正🙌🏻另外双色薯条都好意外地好食特别系番薯条🍟!!!两款薯条都外脆内软而且食完汉堡之后食冻咗都可以keep到个口感反而就系薯条嘅味道就淡咗啲不过整体之下我都已经好满意🥰———————————————环境: 8.5/10 服务: 8/10会想再食: 9/10———————————————店家资讯•店名: 邻居 •地址: 长沙湾元州街162-188号天悦广场地下A8号舖———————————————#foodhealinghk荃湾线#foodhealinghk西
系一间好多朋友都介绍我食嘅汉堡店🍔
今次咁啱去嘉顿山 就顺便去食啦🤤
估唔到整体嘅味道都唔错!
店舖入面嘅座位唔多
但气氛唔错🤎
#双层芝士牛肉汉堡+ 菠萝($52+$8)💘推荐
转套餐:双色薯条+罐装可乐(+$18)
味道:9/10
牛肉方面真系有惊喜🤤🤤🤤
咬落会食到满满肉汁💦
而且唔会系好油腻𠮶只
食到最后更加会系个包装底见到有好多汁
牛肉味都颇重👍🏻
汉堡中间夹住左生菜、生洋葱圈同蕃茄
本身我唔系几钟意食生嘅洋葱🧅
但佢加系汉堡入面 而且放番茄系中间
有解到油腻
另外我再加左菠萝🍍
同汉堡非常夹😆
肉汁加菠萝汁一齐 会爆汁😈
但非常正🙌🏻
另外双色薯条都好意外地好食
特别系番薯条🍟!!!
两款薯条都外脆内软
而且食完汉堡之后食
冻咗都可以keep到个口感
反而就系薯条嘅味道就淡咗啲
不过整体之下我都已经好满意🥰
双层芝士牛肉汉堡+菠萝(+8)
双层芝士牛肉汉堡+菠萝+双色薯条

店家资讯
•店名: 邻居
•地址: 长沙湾元州街162-188号天悦广场地下A8号舖
#foodhealinghk荃湾线
#foodhealinghk西式 #foodhealinghk汉堡
( ´﹃`)
Follow me on instagram @foodhealinghk 🤎
双层芝士牛肉汉堡+菠萝(+8)
双层芝士牛肉汉堡+菠萝+双色薯条
双层芝士牛肉汉堡加菠萝