2023-10-09
🍴Brunch Set $268 🥞Pancake +$60🔸今次推介嘅呢间餐厅独特嘅地方系佢同时提供Cafe同酒吧嘅服务,又好有法式情怀,环境比到一种休闲舒服感大家😍🔸Brunch套餐包括自选2款tapas、1款salad、1款主菜,而加$60就可以拣1款pancake!我嘅tapas选择系煎带子牛油果他他同迷你风干火腿拼盘🙏煎带子煮得刚熟,质感鲜嫩,配上牛油果他他嘅浓郁酱汁,味道十分和谐,真心好味😍而迷你风干火腿拼盘则提供多种风干火腿款式,每一款都带有独特嘅风味,满足到火腿控😎🔸至于salad,我拣咗新鲜杂梅乳酪。酸甜嘅杂梅乳酪,带来一种清新嘅口感,有种清一清肠胃嘅感觉😋🔸主菜方面,我推介希腊烤羊肉彼得包。羊肉烤得香嫩多汁,搭配上希腊风味嘅酱汁,味道层次丰富,绝对能够满足到味蕾🧡而iced latte香浓而且冰凉,水准中上。🔸最后我要分享一下我加咗榛子朱古力香蕉班戟。呢款pancake煎得金黄松软,上面有层硬嘅焦糖,搭配上雪糕,榛子朱古力同香蕉,有冻同热嘅层次;又有软同硬嘅烘托,有啲料到😁🔸总括而言,你可以喺呢度简单享受一杯咖啡或者酒,放松心情,享受一个愉快嘅用餐体验。不妨约埋三五
🥞Pancake +$60
🔸总括而言,你可以喺呢度简单享受一杯咖啡或者酒,放松心情,享受一个愉快嘅用餐体验。不妨约埋三五知己Chill下