2021-01-29
今次介绍嘅系小编想去好耐嘅云朵主题cafe☁️餐厅摆放咗好多可爱嘅小摆设,无论系墙身、餐台、窗贴都可以见到「云先生」同「彩虹妹妹」嘅身影😳餐厅虽然面积细 私隐度相对低,但意外有种温馨小店感觉~☺️落单只需扫瞄QR code进入餐厅网页,每道菜式都有提供图片,相当贴心😚All Day Breakfast 份量同摆盘都好有诚意,口味清新唔油腻👍🏻如果番茄可以轻轻煎下或者转用车厘茄会更理想。至于意粉表现略为普通 整体稍微太干身🥺值得赞嘅系鸡柳同意粉比例接近五比五。至于雪糕窝夫已经列入小编必点之选,窝夫外层香脆🧇夹心有麻糬 口感烟韧,海盐雪糕下面系奶油同黑糖脆脆🍨咸甜搭配同冷热嘅冲击,系今餐嘅意外收获😋另外,小编留意到餐厅嘅轻食同甜品造型都非常可爱🥰大家不妨试试~🌟 Sogno All Day Breakfast ($88)🌟 鲜茄香草鸡柳意粉 ($88)🌟 海盐麻糬窝夫陪雪糕 ($88)另收加一服务费味道:🌕🌕🌕🌕🌑环境:🌕🌕🌕🌖🌑价钱:🌕🌕🌕🌕🌑
🌟 鲜茄香草鸡柳意粉 ($88)
🌟 海盐麻糬窝夫陪雪糕 ($88)
另收加一服务费
味道:🌕🌕🌕🌕🌑