2022-01-26 3186 浏览
冇得去旅行嘅日子唯有制造一啲远行嘅体验😎系咪我大乡里出城😂原来咁多人去科学园!所以嚟到朋友介绍嘅餐厅都坐唔到户外位置,望唔到绿油油嘅草地😩下次要book定位呀💪🏻想chill要relax一定要坐outdoor😍手机落单好方便,减少接触👍🏻<<蕃茄蓉肉丸宽条面>>好有惊喜!佢emphasised系「蕃茄蓉」就知佢唔系茄汁意粉咁简单!有图有真相💁🏻‍♀️见到我只叉撩起嘅面条,上面已经挂住蕃茄蓉,所以每啖入口都系又香又浓!𠮶阵酸香味超醒胃👍🏻配合埋好有咬口嘅宽条面,简直系咀嚼嘅一大享受😋肉丸大粒之余仲好多粒!男朋友话如果office附近有得食就好!<<芦笋巴马火腿班尼迪克蛋>>绝对系要嚟俾我打卡啦🤪最钟意睇拮穿个水波蛋,望住啲蛋黄流出嚟嘅时刻!! 治愈治愈🥰底下嘅英式松饼嗦晒啲蛋汁,配合埋Parma ham嘅咸香~芦笋+菠菜+沙律嘅点缀都另单调嘅白色同黄色增添咗色彩又健康!系水准之作💯呢度竟然有<<威灵顿牛柳>>食!原来仲要系限量嘅招牌菜!即叫即制! 要等30分钟都等啦一场嚟到🤗价钱仲要比出面经济贴
冇得去旅行嘅日子唯有制造一啲远行嘅体验😎
系咪我大乡里出城😂原来咁多人去科学园!
下次要book定位呀💪🏻
想chill要relax一定要坐outdoor😍

手机落单好方便,减少接触👍🏻
<<蕃茄蓉肉丸宽条面>>好有惊喜!
有图有真相💁🏻‍♀️
𠮶阵酸香味超醒胃👍🏻
配合埋好有咬口嘅宽条面,简直系咀嚼嘅一大享受😋
肉丸大粒之余仲好多粒!
男朋友话如果office附近有得食就好!
蕃茄蓉肉丸宽条面

<<芦笋巴马火腿班尼迪克蛋>>绝对系要嚟俾我打卡啦🤪
底下嘅英式松饼嗦晒啲蛋汁,配合埋Parma ham嘅咸香~
系水准之作💯
芦笋巴马火腿班尼迪克蛋

呢度竟然有<<威灵顿牛柳>>食!
原来仲要系限量嘅招牌菜!
即叫即制! 要等30分钟都等啦一场嚟到🤗
价钱仲要比出面经济贴地㖞👏🏻
威灵顿牛柳

酥皮焗到又香又脆,可惜我嫌佢熟得滞! 再软嫩啲就更正! 好彩唔干😌
呢个啱啲唔钟意食咁生嘅朋友~~~
威灵顿牛柳

<<Pineapple Sunset>>真系好似日落咁🌅