入咗南丫岛🏖️就已经到lunch time有啲饿 见到有好多异国风情嘅小店 咁啱经过Menu睇落几吸引入咗嚟试吓 由于选择困难症 见到Menu上有个几吸引包含三种鸡牛羊肉嘅串烧拼盘就拣咗嚟试🐖🐂🐓🍟混合烤肉串跟薯条及沙律 $148呢个set绝对啱晒啲食肉兽 肉肉嘅分量几多 够晒2个人share 包埋沙律同埋薯条 三款肉色都用咗干香料调味 羊肉食落去唔会好浓骚味 亦都唔鞋算嫩口 枱面有三款酱汁可以自助随便加落沙律菜夹埋肉类一齐食 其实类似分开咗嘅kebab但冇咗饼皮 另外薯条比想像中好食啱啱上到嚟仲热同埋有粗薯条嘅口感 单点成个餐盘感觉会有点dry 建议配搭其他食物或者嘢饮一齐share会开心啲 (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)📍地址:南丫岛榕树湾后街4号地下- 推介: 🌝🌝🌚🌚🌚 (正常)- 味道: 🌝🌝🌝🌚🌚 (正常)- 番兜度: 🌝🌝🌝🌚🌚 (🤔um...)#hkfood #foodie #hkfoodie #零食 #零食开箱 #返工 #放工 #无无聊聊又一日 #打工仔 #打工仔日常 #hkeat #hkfood #试伏 #yuenlongfood #hkfoodblogger #打卡 #美食 #香

🐖🐂🐓🍟混合烤肉串跟薯条及沙律 $148

📍地址:南丫岛榕树湾后街4号地下

- 推介: 🌝🌝🌚🌚🌚 (正常)
- 味道: 🌝🌝🌝🌚🌚 (正常)
- 番兜度: 🌝🌝🌝🌚🌚 (🤔um...)

#hkfood #foodie #hkfoodie #零食 #零食开箱 #返工 #放工 #无无聊聊又一日 #打工仔 #打工仔日常 #hkeat #hkfood #试伏 #yuenlongfood #hkfoodblogger #打卡 #美食 #香港美食 #南丫岛美食 #hkfoodblogger #foodbloggerhk #hkfoodporn #foodpornhk
2022-10-04
  • 薯条