之前系大陆饮左间新加坡茶饮ARTEASG既牛油果甘露,即刻对牛油果➕芒果🥑🥭呢个combination好感度大增💓!咁岩有日行街见到荃湾广场开左间新茶饮有㖞,就试试佢有冇ARTEASG 咁好饮🤩推荐指数:🐷🐷🐷🐷半(5分满分)(原因:好饮的!水果好新鲜,不过价钱偏贵)🥑牛芒甘露 𝐇𝐊𝐃 42同ARTEASG既牛油果甘露味道差不多,牛油果加芒果椰汁西米露💛,芒果味道比牛油果浓,正常甜度都唔会过甜,口感同样浓厚👍🏻,好饮!(价钱系ARTEASG一倍,不过口痕想饮绝对ok!🉑️)🍇葡萄啵啵 𝐇𝐊𝐃 42超级refreshing😘!夏天饮一流!口感比牛芒甘露轻盈,成杯充满好香既提子香🍇,里面仲有脆啵啵增加咬口,同样甜度适中,一d化学水果感觉都冇🥰!我地一致觉得呢杯更好饮🤭环境:商场里面既open area,等既时间较耐,好彩有几张枱凳可以坐低等

推荐指数:🐷🐷🐷🐷半
(5分满分)
(原因:好饮的!水果好新鲜,不过价钱偏贵)

🥑牛芒甘露 𝐇𝐊𝐃 42

🍇葡萄啵啵 𝐇𝐊𝐃 42