燒肉屋 (清風街)

YAKINIKUYA (Tsing Fung Street)
前身為 “黑木亭居酒屋”
🔥豚鸟放题 $198/位 (星期一至四价钱)-果汁黑豚-果汁五花-黑椒盐五花-猪颈肉-鸡软骨串-摩萨酱汁鸡肉-鸡翼-前菜🥤百香果荔枝梳打 $58🍹葡萄梳打 $58🔸发现咗一间抵食烧肉放题,等我同大家分享下呢个超级抵食嘅优惠啦😍🥩$198就可以食足75分钟,仲要系多款豚鸟任你拣,真系抵到爆😱🔸首先有果汁黑豚同果汁五花,咁啱啱好可以比较下两种果汁腌制嘅分别。黑豚肉质鲜嫩,果汁五花就肥瘦适中,两款都系烧肉嘅王牌之选🐷🔸但五花嚟讲,我更推介黑椒盐五花,香口又好味,而猪肉类仲有口感好正嘅猪颈肉拣。讲开又讲,呢度仲有鸡软骨串同摩萨酱汁鸡肉,尤其后者真心出色,鸡肉控一定唔可以错过🍗🍺🔸最后梗系唔少得鸡翼啦,不过鸡翼不嬲都难烧,大家要比啲耐性👅💦食完之后仲有雪糕送😁
🔥豚鸟放题 $198/位 (星期一至四价钱)
-果汁黑豚
-果汁五花