RUE DU LIBAN

🥔香炸薯粒 $96🥩地中海慢煮牛肋骨 $258🐔烤鸡肉串 $188🍵薄荷茶 $58🔸朝圣咗近期大热嘅花花打卡黎巴嫩菜,佢哋有一位资深埃及主厨带领团队,做出嚟嘅黎巴嫩菜真系好正又唔贵。呢间餐厅嘅装潢以蓝色同黄色为主调,加埋啲民族风嘅咕𠱸,好有特色,系一个好啱影相嘅地方😋🔸佢哋嘅菜单有好多好味嘅选择,前菜我特别推荐佢哋嘅香炸薯粒。呢啲薯粒炸得好酥脆,外皮金黄酥脆,内里软绵绵,好好食👍🏻而且仲有佢哋餐厅特制嘅酱料,系酸酸咸咸,同一般中式或西式做法好唔同!🔸主菜地中海慢煮牛肋骨好有惊喜,呢个菜式色香味俱佳,牛肋骨慢煮,肉质鲜嫩多汁,入口即化,再加上香料同调味料嘅组合,带出嚟一个独特嘅风味,好令人回味无穷😍🔸如果你钟意烤鸡肉,绝对唔可以错过佢哋嘅烤鸡肉串。呢款系一个传统嘅阿拉伯烤肉,肉质嫩滑多汁,烤得外皮香脆,入面包咗米饭,好食又够晒饱😎
🥔香炸薯粒 $96
🥩地中海慢煮牛肋骨 $258