去完个旅行返香港即时就要留意吓呢排有咩餐厅好推介,今次就留意到呢间尖沙咀人气慢煮牛丼,由卖相到味道都非常吸引,即时就拉左男朋友去试试佢。———————————————🌟顶级美国三角脊牛肉先叫咗一份顶级牛肉,主食选择蒜香酱油炒饭配红酒照烧汁,当然唔少得要加返粒日本王生鸡蛋黄。牛肉可以见到非常粉嫩而且带有油花,边边位烧到啡色将个火喉掌握得非常好,食落牛味非常浓郁唔会有任何筋。炒饭方面味道真心系令人眼前一亮,啖啖都有蒜香,仲可以将面头生鸡蛋同忌捞埋饭食,又系另一番风味。🌟慢煮熟成牛肉另一款就简咗招牌唔洗加钱果款牛肉,呢款个牛肉睇落会再偏粉红少少,令我意外嘅一点系呢款牛肉原来都好够味,今次配上霹雳辣椒酱,味道超香超野味。不过呢个主食简咗日式炒杂菜,略嫌杂菜份量较少,如果再多少少会比较好,但味道一样都系唔话得咁好食。

———————————————
🌟顶级美国三角脊牛肉