2024-03-27
平时好少食印度菜🇮🇳呢晚想特别少少,所以就同男朋友黎左尖沙咀呢间米芝莲推介既印度餐厅🤎一入到去己经被餐厅既装修吸引住🥰装修好华丽,充满神秘感,干净又舒适!部分座位系半开放式,私隐度高☺️岩晒同朋友黎倾密计👥仲有outdoor既位置,环境好chill!虽然我地用餐当日系平日,但都非常旺场😆感受到呢度既人气指数好高‼️即刻觉得自己冇拣错✌🏻❥ Southern Scallops (4pcs) 南印度烤带子伴茄子菠萝果酱 $148总共有4粒✨好厚身😍食落鲜甜爽口!带子配上茄子菠萝果酱,增添清新既感觉!❥ Tandoori Mixed Grill 精选杂锦烧烤 $298本来想叫烤鸡,但发现原来有杂锦,可以咩都试d🤭杂锦包括有烤大虾、炭烧鲛鱼、烤春鸡、烧鸡件、羊肉卷🍗🔥每件份量都唔细,充满香料味😋我最钟意都系烤鸡同烧鸡件,鸡肉嫩滑又香口,唔会好干身🥰❥ Kadai Jheenga 镬仔洋葱红茄烩鲜虾 $188送上枱时新鲜热辣♨️超有获气😍虾既份量都几多,粒粒都爽口弹牙,配埋青椒、洋葱、蕃茄、辣椒🌶️,好香口惹味😋虾已经去左壳,食落好方便😚❥ Truffle Butter Chicken 松露奶油咖喱鸡柳
一入到去己经被餐厅既装修吸引住🥰
装修好华丽,充满神秘感,干净又舒适!
部分座位系半开放式,私隐度高☺️岩晒同朋友黎倾密计👥
仲有outdoor既位置,环境好chill!
虽然我地用餐当日系平日,但都非常旺场😆
感受到呢度既人气指数好高‼️即刻觉得自己冇拣错✌🏻
总共有4粒✨好厚身😍食落鲜甜爽口!
带子配上茄子菠萝果酱,增添清新既感觉!
本来想叫烤鸡,但发现原来有杂锦,可以咩都试d🤭
杂锦包括有烤大虾、炭烧鲛鱼、烤春鸡、烧鸡件、羊肉卷🍗🔥
每件份量都唔细,充满香料味😋
我最钟意都系烤鸡同烧鸡件,鸡肉嫩滑又香口,唔会好干身🥰
送上枱时新鲜热辣♨️超有获气😍
虾已经去左壳,食落好方便😚
❥ Truffle Butter Chicken 松露奶油咖喱鸡柳 $228
食印度菜必须要食咖喱吧~
我同男朋友都唔系好食得辣😂所以拣左松露奶油咖喱鸡💛
松露味超级香,鸡柳嫩滑多汁,完全渗透左浓郁既松露奶油咖喱酱,非常入味!
配埋Naan食真系好perfect❣️❣️❣️
❥ Garlic Naan 蒜蓉烤饼 $48
Naan都有几款可以选择!
我地拣左蒜蓉味,香脆好食✨
我几乎将块naan浸晒落d咖喱一齐食,好满足😋
❥ Fruit Punch $68
好fruity,味道唔会太甜,够清新解渴😍
❥ Virgin Colada $78
由Pineapple juice, Lemon juice同Coconut cream调制而成,清新之余有啖啖既椰香,口感细幼,呢个配搭好唔错👍🏻