Kebab一直都系我其中一样好钟意食嘅土耳其小食,份量好足料兼且有唔少蔬菜超级解腻👍🏻今次经过k11全部餐厅full晒一于就试试呢个以黄色为主色装修风格鲜明嘅小店啦!-✤ 转转烧鸡肉卷 $𝟔𝟖呢度嘅转转烧鸡肉比我想像中嫩滑好多,加上毫不吝啬嘅分量,香烤过嘅鸡肉焦香味十足,配合埋超级新鲜嘅紫洋葱🧅、番茄以及生菜🥬,层次感丰富,另外好推荐大家落红色辣𠮶个酱汁,更为惹味!✤ 中东炸鹰嘴豆饼卷 $𝟔𝟓falafel唔知道大家有无食过呢!平时如果帮衬土耳其餐厅我通常都会order,估唔到呢个会摆入卷饼入面做其中一款配料👍🏻呢个其实系油炸鹰嘴豆饼,用鹰嘴豆或蚕豆泥加上调味料所做成的,食落味道丰富好绵密👍🏻✤ 转转烧羊肉配脆脆薯条 $𝟗𝟎羊肉骚味浓烈,烤得比较干身,焦香无比,超级惹味,另外不得不赞份量十足🐑!✤ 芒果乳酪 $𝟑𝟔通常出面所有地方嘅芒果乳酪都会太甜或者一味死甜!但系呢个完全唔会,非常解渴🥭
✤ 转转烧鸡肉卷 $𝟔𝟖

✤ 中东炸鹰嘴豆饼卷 $𝟔𝟓