招聘中
最高可达 $17,800
最高可达 $20,800
最高可达 $17,800
2022-07-30 514 浏览
晏咗食晚饭,夜晚7点半先开始揾食🍴今次想食清淡啲,所以拣咗乌冬。哩间分店好得意,招牌虽然喺商场都几明显,但行入去系一条长长走廊,好似行去紧急出口咁😂 行过条走廊先见到入口,门面都系一道窄门,感觉有啲细。餐厅内座位都唔算好多,枱之间隔离都有啲近。属于自助形式,先喺入口位置拣主食,之后再拣炸物,最后就计数付款💵✨腐皮汤乌冬 (大) $48汤底味道较清淡,唔会太咸,食得出唔系味精汤。腐皮带点甜味,昆布同鸣门卷正常冇咩特别。乌冬食落腍滑,但缺少咗啲烟韧口感,有点美中不足。✨清汤牛肉乌冬(中) $48乌冬同样系较腍,唔太烟韧。牛肉咬落好腍,唔会韧,同洋葱都好入味,味道有啲似吉X家😂✨蕃薯天妇罗 $14外皮唔会太厚,蕃薯都几够甜,只系大批量炸好放喺度俾客人夹,难免会好快冻,所以食𠮶阵就唔够热。✨蟹棒天妇罗 $16温度已经冻咗,蟹棒咬落一丝丝有口感,炸皮亦够薄。✨炸虾饼 $18虾饼反而有点温度,未冻得哂😂 咬落都有啲脆脆地,馅料够多又带点鲜味👍🏻🔍整体感觉:虽然今次晏咗食饭,但客人都唔少。由落单、选择同攞食物,再排队等付款到食完之后自己拎返个盘去回收位置,整个过程都系自助形式,所以冇咩服务可言。至于

腐皮汤乌冬 (大)
✨腐皮汤乌冬 (大) $48

清汤牛肉乌冬(中)
✨清汤牛肉乌冬(中) $48

蕃薯天妇罗
✨蕃薯天妇罗 $14

✨蟹棒天妇罗 $16
温度已经冻咗,蟹棒咬落一丝丝有口感,炸皮亦够薄。

✨炸虾饼 $18

🔍整体感觉:虽然今次晏咗食饭,但客人都唔少。由落单、选择同攞食物,再排队等付款到食完之后自己拎返个盘去回收位置,整个过程都系自助形式,所以冇咩服务可言。至于食物味道同质素都唔错,价钱唔贵,性价比都算高。