2023-08-07
Tea WG成个Package好吸引,饮完都唔想掉🤭仲附有啡糖木棒,可以按自己喜好加糖~除咗包装靓,Tea WG嘅茶出咗名好饮茶叶靓,有好多选择俾你试,唔知点拣,可以问吓店员嘅意见~个人觉得纯茶冻饮无热饮嘅层次咁多,如果想认真饮嘅话建议饮热茶🫶🏻有唔同嘅茶叶之余,你仲可以拣花香、果香、甜品香定系原茶味,我就钟意带果香,所以拣咗黑茶The Bellini,系Peach嘅甜香~另外都好推介绿茶嘅蝴蝶夫人,钟意水果味嘅一定啱饮👍🏻另一杯系原黑茶Nuwara Eliya,茶味浓郁,店员话呢一只都好多人拣~价钱方面系$45杯,都几大杯,我觉得性价比都几好!佢仲有一个套餐系6个Macaroon配一杯茶多几抵食,呢个配搭一流!⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯味道: 9/10服务: 8/10环境: 9/10打卡: 9/10CP值: 8/10推介值:9/10⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
味道: 9/10
服务: 8/10