餐厅: 牛涮鍋
资讯:

跟大家分享一件事 🍋👧🏻去食火锅通常唔会叫番茄汤底 因为其实番茄汤底可以自制🍅唔需要特登叫🙊今次叫咗昆布汤底 试咗个味之后 就可以出去出面夹一大堆番茄🍅加埋粟米🌽 就会更加清甜 咁先叫做真材实料㗎嘛🤣---------火锅配料都系有啲菜 有啲丸 拉面 乌冬💁🏻‍♀️其实冇咩特别🤷🏻‍♀️肉类都系猪牛鸡 牛肉比较薄 🐮 和牛炒饭比较油腻😩 餐厅中设有🥗沙律bar.今日就唔多介绍佢嘅火锅配料 主要想同大家讲佢哋嘅甜品 甜品都有10款8款🍨🍧🍦🍪🍫🍰🍡.🍦雪糕 有🍠紫薯雪糕同埋🥛牛奶雪糕牛奶雪糕好滑 好欣赏😋.🥧泡芙 有原味同埋朱古力味 一口一粒 原味做得好啲 可能因为雪得耐啲 口感较实净 👧🏻比较钟意呢种感觉 🍫朱古力味可能攞出黎放耐左 忌廉有点溶💧.🍰芝士蛋糕🧑🏻说有很大阵so味🤢.🌰大福都有三款啊🤣.有芒果味🍋抹茶味🍵同埋朱古力味🍫 三款口感都烟韧 芒果味唔太突出 抹茶味浓左少少 朱古力味系三种之中👧🏻最钟意嘅---------食到饱晒🤰🏻想食返啲生果 不过呢度就冇啦 如果留意吓呢个可以改进嘅地方会更加好🙇🏻‍♀️.

---------
牛奶雪糕好滑 好欣赏😋
🥧泡芙 有原味同埋朱古力味 一口一粒
🍰芝士蛋糕
🧑🏻说有很大阵so味🤢
🌰大福都有三款啊🤣.
---------