2024-07-24
同朋友再去食宫廷风嘅火锅,环境好古色古香,仲有一堆古装衫可以俾你Cosplay打卡!夏天无咁热气可以拣【嘉庆椰子藏鸡浓汤锅】,外面系用腐皮包住椰子鸡,上面仲有绣球花,造型卮打卡!椰子汤味道鲜甜,可以喺放其他食材之前饮返碗汤!【本地牛颈脊骟牯牛肉】系市面比较少有及全题比较贵价嘅牛肉,油花均匀!【滚得囍饺子拼盘】几有有特色,入面有好几款不同馅料配搭嘅饺子:和牛芝土一口饺、菜苗带子饺、韮菜猪肉饺、马蹄冬菇猪肉饺、芋泥猪肉,各有特色!【黄金双拼】超邪恶嘅黄金双拼,有黄金炸鱼皮及黄金响铃,就咁食都食唔停口!【竹笙】系我打边炉最爱嘅配料,可以索晒啲汤汁超正!【竹蔗茅根】打边炉必备嘅清热饮品!⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⊃✎⁾⁾ Like +分享给爱吃嘅朋友仔啦( ´͈ ᗨ `͈ )◞♡⃛⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
夏天无咁热气可以拣【嘉庆椰子藏鸡浓汤锅】,
【竹笙】系我打边炉最爱嘅配料,可以索晒啲汤汁超正!
【竹蔗茅根】打边炉必备嘅清热饮品!
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯