2021-01-29
今日小编黎到呢间位于湾仔既蓝白门面burger店🍔 虽然铺头好细间 但门口俾大家打卡一流💕 店内装修摆设都十分复古 有霓虹灯牌😍 仲有自家出既纪念品俾大家购买添😙食物方面 今次叫左两个burger set🍴每个set会跟饮品同sides🥤 首先就系佢地最signature 既Honbo🍔 呢个包整体口感丰富 有两块2oz既牛肉 配埋佢地既house sauce 面包亦好香口有牛油味🧈 但牛肉既味道唔太出🙁 若果想更有牛味可叫佢地既honbo 1.5或2.0 会有更多牛肉架~ 另外叫左chicken burger🍔 呢个反而有惊喜😱 鸡扒非常大块!亦做到非常juicy🤩 同价钱黎讲觉得呢款更值得试!Sides方面拣左薯条同蕃薯条🍠 薯条调味适中 每条都有蘸到盐🤪 蕃薯条非常得意 每条都系粗切 所以口感好满足 加上甜甜地唔会漏😛饮品方面就比较一般🥺 跟餐配green lemon tea 同ginger lemonade各加左$10 green lemon tea比较酸 绝对唔系大家想像中既柠檬茶味 而个味道反而似lemonade🤨 ginger lemonade较酸 姜味较淡唔出😩 所以建
饮品方面就比较一般🥺 跟餐配green lemon tea 同ginger lemonade各加左$10 green lemon tea比较酸 绝对唔系大家想像中既柠檬茶味 而个味道反而似lemonade🤨 ginger lemonade较酸 姜味较淡唔出😩 所以建议大家都系跟返汽水 仲唔洗另外加钱😂
🌟 Honbo Lunch Set ($138)
🌟 Chicken Burger Lunch Set ($138)
🌟 Fries / Sweet Potato Fries (跟餐)
🌟 Green Lemon Tea (+$10)
🌟 Ginger Lemonade (+$10)
另收加一服务费
味道:🌕🌕🌕🌑🌑