2021-08-16
久仰大名嘅🌟闺·家💫终于试到啦!佢哋标榜自己#唔落味精 💗用雪梨汁去代替砂糖腌#猪扒 🍐𠮶日夜晚去到都等咗10-15分钟位🤣仲要有啲嘢食已经卖晒🥴不过都好满足❤️——————————————————————————————🥩香煎莲藕饼猪扒饭 $50猪扒好香又淋🤪咸咸甜甜咁💕大大块😳正!香煎莲藕饼份量都唔细~莲藕嘅比例啱啱好🙌🏻但称唔上好特别☁️饭有劲多🤩上面仲有少少豉油🤎酸菜同埋葱油😵💫系咪想逼人食晒啲饭姐🥺🤌🏻7.8/10🍗梅子金沙骨饭 $50本身谂住食猪软骨㗎🤥但系卖晒😵好彩呢个金沙骨完全冇失望!酸酸甜甜嘅汁 送饭一流😍啲金沙骨完全唔韧😚一咬就有咬得开🥢有惊喜🤌🏻8.1/10🥒手拍青瓜 $28上面有啲嘅辣酱同埋蒜🧄几辣!🌶但系感觉好fresh!而且辣得嚟好过瘾👀🤌🏻7.3/10🥗凉拌海蜇手撕鸡 $38手撕鸡比较海蜇多大约一倍☝🏻香浓嘅麻酱同清爽嘅海蜇 手撕鸡好夹~天气咁热食呢个啱晒😽🤌🏻7/10🍲雪梨蜜冬百合煲猪展(星期日)老实讲小编觉得呢碗汤有少少唔系好似冇落味精😹但系都好足料嘅!💛叫个饭有碗汤真系抵💓——————————————————————————————#为食tips👻
🥩香煎莲藕饼猪扒饭 $50
🤌🏻7.8/10
🍗梅子金沙骨饭 $50
🤌🏻8.1/10
🥒手拍青瓜 $28
🤌🏻7.3/10
🥗凉拌海蜇手撕鸡 $38
🤌🏻7/10
🍲雪梨蜜冬百合煲猪展(星期日)
#为食tips👻
除咗饭之外𠮶度嘅面都好出名!有紫薯面🍠🥕甘笋面 等等🤤好特别!都推荐去惩罚佢哋😈