2021-05-31
⚽️食过另一间分店嘅晚餐,高质到比十个赞~今次嚟到朗晴坊分店食Brunch,又系正到要出post赞下佢😁佢系一间足球主题餐厅(阿仙奴为主)😂「枪迷」一定要去打卡朝圣,虽然我唔系XD。⚽️一定要提系佢午市餐牌抵食到震,食咗个白松露忌廉野菌意大利烩饭配温泉玉子只系$65,包餐汤同饮品😱然后佢系好食,松露味好足,烩饭正宗,硬硬地又Creamy,真系值回票价。。呢个价有时食茶记都要啦,如果附近返工嘅朋友真系要去食下lunch😍另一款午餐试左超巨型吉列炸美国大鸡脾扒,大过我块面,香脆热辣辣,下面仲有紫薯蓉食👍🏻只系卖$75🤓性价比又系超高!。⚽️由于当日好肚饿所以仲散嗌咗其他嘢食。世上有咩前菜正得过鹅肝多士?我嘅答案系:无了😂😂😂$108比我两大块鹅肝够晒肥,入口即化,人生无憾🤭$98两只冰镇鲍鱼,够新鲜,配埋泰式酱汁咁食更滋味!最后仲食咗咸蛋黄鸡翼,$78有五只性价比都唔差👍🏻呢间野真心正正,如果你系球迷又会再加分,如果你系阿仙奴迷又会再大加分,总之必去❤️
。
。
⚽️由于当日好肚饿所以仲散嗌咗其他嘢食。
世上有咩前菜正得过鹅肝多士?
我嘅答案系:无了😂😂😂
$108比我两大块鹅肝够晒肥,入口即化,
人生无憾🤭
$98两只冰镇鲍鱼,够新鲜,配埋泰式酱汁咁食更滋味!