2023-05-31
最近天气咁好约埋朋友去龙脊行山⛰️,行左几个钟终于到石澳,就系呢到揾到间好chill个餐厅叹个下午茶🥰‣ Pavlova ($88)我都系第一次食蛋白蛋糕🍰,卖相好靓而且好大份😍蛋白蛋糕个底系脆卜卜,入口即溶,食到几cream既感觉,同时唔会好漏~‣ Tiramisu ($78)呢份Tiramisu咖啡、酒、芝士既比例都协调的几好,同时手指饼都够湿润,整体都好~‣ Chocolate Mousse ($78)朱古力味道好浓郁,mousse都够滑身,味道稍微偏甜~💭 C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟餐厅户外位置都几chill,同朋友一齐系到享受午后时分特别开心~下次过黎石澳会再帮衬😘💰Total: $268📍 Daphne石澳石澳村330号地舖🚩更多同类餐厅 #foodstep_西餐 🚩更多同区餐厅 #foodstep_石澳📣Like & Share & Follow @ourfoodstephk_ 🙏🏻多谢你既支持,成为我努力分享既动力💪🏻
‣ Pavlova ($88)
‣ Tiramisu ($78)
‣ Chocolate Mousse ($78)
朱古力味道好浓郁,mousse都够滑身,味道稍微偏甜~
💭 C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟
💰Total: $268
📍 Daphne
石澳石澳村330号地舖
🚩更多同类餐厅 #foodstep_西餐
🚩更多同区餐厅 #foodstep_石澳
🙏🏻多谢你既支持,成为我努力分享既动力💪🏻