📍#GRIND SIZE (旺角)旺角通菜街10号地舖♡人均消费: $350 @ 2▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️今次系二访呢间门口有仲非常有signature「穷」字嘅Cafe小店,当日平日去到已经full Booking,想食嘅朋友可能都要book位‼️店内环境雅洁舒适,门口位设置开阳嘅玻璃窗,内里有张吧枱,坐喺度睇书饮咖啡都几写意~ ✨#蟹肉明太籽流心西班牙蛋饼💰$98超多人推介西班牙蛋饼😜切开蛋饼中间啲蛋浆即刻爆出黎,超级juicy🤩🤩入面仲有芝士拉丝,唔会觉得好heavy👏🏻里面仲放咗蟹肉同细细粒嘅薯仔😋😋😋好特别,好足料,唔系普通蛋咁简单🥚🫶🏻😋✨#三重蒜香·香草扁意粉·牛油香煎带子💰$148呢碟超浓味嘅炸蒜蓉,好惹味🤩带有些少辣,一碟有四粒带子,摆得好靓,咬落去好冧,而且好入味🤩意粉弹牙有质感😋✨#海盐焦糖玉桂苹果牛角包窝夫💰$72呢个甜品比到surprise 我,第一啖入口已经食到好香既焦糖玉桂味,配上入味有咬口既苹果,成个甜品level up左😋 牛角包窝夫都好松脆👍🏻▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

📍#GRIND SIZE (旺角)
旺角通菜街10号地舖

♡人均消费: $350 @ 2