2024-12-07
Fashion Walk间舖位置非常好,环境整体感觉都系非常欢乐,仲有专卖蛋蛋纪念品既位置。坐既部份其实都舒服,有多人台亦都有适合自己坐既位置。———————————————🌟 双重炸比目鱼三文治 $92期间限定菜式!炸比目鱼外层炸到金黄香脆,鱼肉仲好嫩滑,入面夹住蛋白三文鱼酱、芝士同腌青瓜,整体味道非常夹,鱼香亦都好出。🌟 烟肉蛋芝士三文治 $78呢个真系惊喜连连,表面睇落普通,但入口就知有几用心~苹果木烟熏既烟肉,香气一流,仲有重头戏——半熟散养鸡蛋!轻轻一咬,流心蛋汁即刻涌出,蛋香浓郁到不得了,认真值得推荐。🌟 脆炸鸡粒 $40鸡粒炸到外层超脆,口感好丰富,我拣左香辣卡津酱,一点落去有啲微微辣同香料味,个酱汁感觉唔算好辣但点落有种惹味既感觉。🌟 白桃梳打 $28桃味香浓,$28黎讲都几抵。🌟 鲜榨橙汁 $37真心超好饮,应该系佢地材料本身就简得好,橙汁果个甜酸度完全就系我最理想既味道。
———————————————
🌟 双重炸比目鱼三文治 $92
🌟 烟肉蛋芝士三文治 $78
🌟 脆炸鸡粒 $40
🌟 白桃梳打 $28
桃味香浓,$28黎讲都几抵。
🌟 鲜榨橙汁 $37