2024-12-04
今日去咗荔枝角一间叫「相马日式火锅」嘅餐厅食放题晚餐,最吸引嘅系连而家当造嘅大闸蟹都可以放题任食,每人$498无限时任食大闸蟹、鸡煲、海鲜、火锅配料、鸡翼、炸物同串烧,一个价钱满足晒所有欲望,真系好抵食,食物选择嘅款式好多,总有一款你啱食。而且无限时嘅放题真系好吸引,可以慢慢食慢慢叹,唔使食都赶头赶命,又可以有时间同朋友倾偈。🍊大闸蟹蟹嘅尺寸唔会太细,起码都有四両或以上,可以拣公或者乸,虽然要拆蟹谷有d麻烦,但每一只都有浓厚嘅蟹膏,食落非常满足,蟹肉亦都好甜,而且食大闸蟹放题餐仲可以无限任饮喜力啤酒添🍊海鲜款式种类好多,包括鲍鱼、大虾、贵妃蚌、带子、广岛蚝、扇贝等等,全部都味道鲜甜,食材新鲜,海鲜嘅精华透过蒸架滴落下面嘅汤底,令到个汤好鲜甜🍊鸡翼放题有好多款唔同煮法嘅鸡翼,我觉得最好食嘅系蜜糖鸡翼、水牛城鸡翼同蒜蓉牛油鸡翼,全部都整得好入味,鸡皮充满唔同口味,鸡肉仍然保持嫩滑多汁📍荔枝角长义街10号昌隆工业大厦1楼B-C号位置就脚:🍊🍊🍊🍊餐厅环境:🍊🍊🍊🍊食物味道:🍊🍊🍊🍊🍊整体CP值:🍊🍊🍊🍊
🍊大闸蟹
🍊海鲜