2024-11-10
令和 二人前富士山火焰脆脆薯仔沙律薯仔沙律配上热浪薯片,估唔到呢个配搭咁新奇又几好味🤣薯仔沙律嘅鲜同冰冻口感配搭热浪嘅辣,冰火双重口感,但系又唔会好辣,食落去几得意又开胃☺️三品刺身盛合刺身有带子、三文鱼、油甘鱼😍望落3款刺身都好肥美🤤三文鱼同油甘鱼都好有油香味,带子又好爽口☺️鹿儿岛A4肩胛和牛海胆反卷呢款和牛海胆卷,完全食得出佢哋𠮶种鲜味🤤和牛入口即化,海胆好浓味,一啲都唔腥🥰芝麻鸡翼芝麻鸡翼外脆内嫩,肉质唔错☺️烧芝士年糕烧芝士年糕配上咗炼奶,有少少想模仿炸馒头点炼奶嘅感觉🤣几得意可以一试,不过始终觉得芝士𠮶只味同炼奶冇咁夹,所以就咁食会好食啲🙈寿喜烧锅配野菜豆腐篮及A4肩胛和牛寿喜烧汤底锅配上野菜豆腐篮,本身寿喜烧汤底已经够清甜,但将蔬菜、豆腐同菇类都摆晒落去锅底煮,甜味同鲜味就更加突出🥰 A4肩胛和牛都好大块,呢个价位可以食到呢种质素嘅牛肉真系超值🤣牛味重,配埋蛋浆一齐食好滑溜juicy🥰荔枝泡绿茶 $32茶底好浓绿茶嘅味道,配上淡淡嘅荔枝香味,口感唔错☺️爆柠mojito $38名副其实嘅爆柠🤣啲柠檬排到成座山咁😂
富士山火焰脆脆薯仔沙律
三品刺身盛合
鹿儿岛A4肩胛和牛海胆反卷
芝麻鸡翼
芝麻鸡翼外脆内嫩,肉质唔错☺️
烧芝士年糕
寿喜烧锅配野菜豆腐篮及A4肩胛和牛
荔枝泡绿茶 $32
茶底好浓绿茶嘅味道,配上淡淡嘅荔枝香味,口感唔错☺️
爆柠mojito $38
名副其实嘅爆柠🤣啲柠檬排到成座山咁😂