2024-05-09
【超丝滑、极流心巴斯克🔥 高达17款口味‼️ 母亲节限定送打卡三宝🆓】推荐程度:●●●●●抵食程度:●●●●●———呢间save咗好耐,终于等到母亲节饭,有个藉口俾自己一个大cheat day🥹 果然不失所望🔥 有切件/原个多达17款口味嘅巴斯克蛋糕😍 今次先试吓sweet sweet嘅朱古力味,融化一下妈妈嘅心💖 母亲节限定,有「为搏母后一笑」嘅打卡三宝:⑴ 皇冠👑 + ⑵ 母亲节插牌 + ⑶ 闪灯🆓 set up好晒成件事劲打卡✨ 劲靓!影咗好多靓相留念🥰🍰 巴斯克软心(朱古力吉士)|$168/5寸大癫‼️要大赞‼️超超超超流心🔥 一切开就系肉眼可见嘅流心🤤 好似整装待发要蜂拥而出咁🌊 口感非常细滑,好似软雪糕咁,一入口就要溜入喉咙👅 中层嘅细滑程度我俾满分💯 而上下层嘅全熟蛋糕平衡返腻感,亦带嚟口感层次🙂↕️ 味道方面朱古力味香甜,但唔会抢去忌廉芝士嘅奶香味,觉得两者平衡得刚好🙌🏻 可能未必适合钟意好浓厚嘅朱古力控~ 但对于母亲大人嚟讲,唔太浓涩、唔太甜腻嘅味道就系最perfect池、无负担✨
推荐程度:●●●●●
抵食程度:●●●●●