放假成日想远离下市区,过得特别d ,前排发现大埔麦师傅有$190 任食5个钟嘅bbq(包2杯饮品,另加$60开炉费),唔驶准备好多野就可以烧烤,真系正!【40几秒翻一翻】比入场费后,店员会安排开炉,而一开始去攞食物时会先系大大一盘肉,全部都系精选来~海报上会有麦师傅烧烤tips,就系40几秒翻一翻,够火喉,试左咁样烧后,果然烧到d 肉几滋味!【腌料出色】基本上每样食物都腌得好入味。个人最钟意咖哩鱿鱼🦑,烧几分钟就ok,咖哩味辣香惹味,鱿鱼有嚼劲!另外,仲有大大块猪扒,攞上手已经觉得有重量,肥瘦适中,肉质几软嫩,烧嘅时候仲好抢🔥,包够火后!烧烤一定唔少得我最钟意食嘅鸡翼,同样都几多肉,腌得香口。比较特别,必烤来食嘅仲有脆边蜜汁叉烧,蜜糖烧过后好香口甜甜地,啖啖滋味。食过安排好嘅食物后,就可以去食物区攞下其他肉类、丸、粟米🌽、烧卖、多春鱼等😆😆or encore想食的。【同场加影:小摊位】同场仲有好多小摊位,例如捞金鱼、玻璃画等,可以边烧边玩!

【40几秒翻一翻】

【腌料出色】

烧烤一定唔少得我最钟意食嘅鸡翼,同样都几多肉,腌得香口。

【同场加影:小摊位】
同场仲有好多小摊位,例如捞金鱼、玻璃画等,可以边烧边玩!