2017-03-08 363 浏览
最中意就系去葵芳行街,一路行街买衫,一路扫街3楼最多小食卖就系人都知,而家2楼都开左各式各样既小食店~就好似呢间专卖macron既小店小店外观价目表不同样式既马卡龙雪糕,呢款就平d $38,就两块maracon夹住雪糕,一样都系咁可爱! macron山呀><雪糕有唔同既口味,有D味道都几特别,就好似益力多味同海盐味咁~卡通马卡龙雪糕筒($68)好靓好得意><❤沿路都比好多途人望住,个个都指住我旧minion*v*可以拣一款卡通马卡龙,一款雪糕味道,2款toppings🍦马卡龙有唔同公仔拣,elmo呀比卡超呀大眼仔呀等等等,我就拣左迷你兵,味道呢甜度适中,口感就比较烟靭~~但愈食就会愈脆,好特别💛雪糕就拣左荔枝味,比较少有嘛,雪糕味道清新黏性重,而且唔 易 溶 呀!旁边仲有啲七彩圈圈,真心唔舍得食T_T
最中意就系去葵芳行街,一路行街买衫,一路扫街
小店外观
价目表
macron山呀><

卡通马卡龙雪糕筒($68)