今次我哋去咗<>,位置就喺采颐花园商场里面,我哋今次试咗焦糖炖蛋同埋好少甜品舖会有嘅芒果黑糯米肠粉🥰🥰,餐厅系一间外卖店, 但系每一度都精心炮制 🤩, 钟意食甜品嘅你一定会满足  😋😋! 如果喺新蒲岗食完晚饭嘅你想拣一间甜品食的话🍭 , 呢一间一定系你嘅必去之选💓 !云呢拿豆焦糖炖蛋 🍮表面焦糖烧得又脆又甜🥰,夹埋下面嘅滑嫩炖蛋,口感一脆一滑,完美结合咗细滑嘅蛋浆同埋云呢拿豆 , 然后佢啲炖蛋嘅蛋味同埋云呢拿味都好香😆,加埋焦糖碎嘅味道,真系完美融合。拍得住酒店级别甜品嘅出品🥰🥰 !鲜草莓牛奶布丁🍮 🍓布甸铺上超级多鲜草莓🍓🍓 , 配合自家制甜而不腻嘅士多啤梨糖浆,同下面超级重奶味嘅布甸配合,可以食到每一啖都系浓厚嘅奶味🍼同埋士多啤梨味🍓 , 再加埋佢会有切粒嘅士多啤梨碎 , 口感上再多一个层次 ! 芒果黑糯米肠粉 🥭肠粉外层爽弹,上面表层仲会落非常多嘅芒果糖浆 , 好少食到呢种口感嘅肠粉外皮,然后再下一层就系软糯嘅黑糯米,再入啲就系新鲜芒果 🥭,一啖食落去个口感真系好特别,再加上佢芒果好甜同埋黑糯米好香糯,可以算系芒果糯米饭嘅一个变奏版。

云呢拿豆焦糖炖蛋 🍮

鲜草莓牛奶布丁🍮 🍓