2023-06-06
之前见将军澳中心新开左间山西刀削面我好钟意食刀削面😍心谂正阿🥳之后放学就去左食 点知竟然中大伏😇完全未食过咁啲难食嘅刀削面 😅🐤招牌麻辣口水鸡罐汤刀削面🍜 💰$𝟔𝟐(转刀削面要+$𝟒)麻辣口水鸡份量都算多🌶️好多青瓜垫底🥒但完全唔辣 而且一啲都唔麻 直头系无咩味🥵刀削面劲粉 每条都好大条 食落好似食紧一旧未熟透嘅面粉咁😇😇汤底系药膳汤 味道还好 不过不失刀削面嚟讲系完全唔合格😀对比之前系旺角食个间铭兴山西刀削面呢碗系𝟎分 仲要再贵啲 真心食到有啲嬲😡🐖金牌咖喱猪扒饭🍛 💰$𝟓𝟖咖哩汁重椰汁味 个汁几啱我口味👍🏻猪扒都够味 正常质素但系入面嘅椰菜就好大浸水喉水嘅味🤥🥛原味豆浆+冻柠茶🍋 💰冻饮跟餐+$𝟑伏完一轮心谂嘢饮应该实无死啦😄点知连冻豆浆都出事😊杯嘢劲多泡🫧饮落啲味有啲怪 仲要无乜甜味😪冻柠茶正正常常 但茶餐厅个啲好饮啲🍋🌟整体而言:极差评 以后唔会再食呢间😇刀削面、𩠌、饮品全部都唔合格🙂(其他菜式唔知 至少我食个啲系)啲餐具唔算好干净🍴唯一好嘅系店员态度还好😂味道😋:𝟎.𝟓/𝟓 环境🌄:𝟑/𝟓服务🙆🏻♀️:𝟒/𝟓性价比🤩:𝟏.𝟓/𝟓 (免加一)回头率🔙🥳:𝟎/𝟓• ────── 🏬
我好钟意食刀削面😍心谂正阿🥳
之后放学就去左食 点知竟然中大伏😇
完全未食过咁啲难食嘅刀削面 😅
🐤招牌麻辣口水鸡罐汤刀削面🍜 💰$𝟔𝟐
(转刀削面要+$𝟒)
麻辣口水鸡份量都算多🌶️好多青瓜垫底🥒
饮落啲味有啲怪 仲要无乜甜味😪
冻柠茶正正常常 但茶餐厅个啲好饮啲🍋
🌟整体而言:
极差评 以后唔会再食呢间😇
刀削面、𩠌、饮品全部都唔合格🙂
(其他菜式唔知 至少我食个啲系)
啲餐具唔算好干净🍴唯一好嘅系店员态度还好😂
味道😋:𝟎.𝟓/𝟓
环境🌄:𝟑/𝟓
服务🙆🏻♀️:𝟒/𝟓
性价比🤩:𝟏.𝟓/𝟓 (免加一)
回头率🔙🥳:𝟎/𝟓
• ─── @𝓱𝓮𝓲.𝓵𝓮𝓽𝓼.𝓯𝓮𝓪𝓼𝓽 ─── •
👧🏻|香港𝟎𝟎后𝐅𝐨𝐨𝐝𝐢𝐞🤤🇭🇰
❤️🔥|美食情报💥|真实食评🫦
💰|寻觅𝐂𝐏值高嘅美食👅
𝓝𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓫𝓻𝓲𝓷𝓰𝓼 𝓹𝓮𝓸𝓹𝓵𝓮 𝓽𝓸𝓰𝓮𝓽𝓱𝓮𝓻 𝓵𝓲𝓴𝓮 𝓰𝓸𝓸𝓭 𝓯𝓸𝓸𝓭👩🏻🤝👩🏼🍩
𝓗𝓮𝓲 𝓛𝓮𝓽’𝓼 𝓕𝓮𝓪𝓼𝓽, 𝓪𝓵𝔀𝓪𝔂𝓼 𝔂𝓸𝓾𝓻 𝓹𝓵𝓪𝓬𝓮💗
★ 🥰如果喜欢我嘅分享✨
➜ 记得𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰🫶🏻 @hei.lets.feast❤️🔥
咁就唔会错过我嘅最新帖文啦🥳