2022-09-25
之前已经试过去铜锣湾店排队 由于要等太耐所以放弃咗🥲 今次嚟到九龙湾食完全唔需要排队🥳 可能系因为下午茶时间全间舖得两台 想试嘅朋友仔可以喺下午茶时间去😜 不过服务态度一般 举咗好耐手都冇人见到🥲✿ 蕃茄浓汤-炭烧风味鸡扒 转乌冬✿ [$68+8]汤底比较淡 唔系我钟意𠮶种酸酸甜甜嘅🍅蕃茄汤😔 钟意creamy啲嘅蕃茄汤底就会啱食🥳 炭烧鸡扒出奇地嫩滑 唔会柴 鸡扒嘅皮因为烧过都有啲脆口😋 但同时烧过嘅位置都会有少少苦 不过都可以接受✿ 蕃茄浓汤-吉列猪扒 转乌冬✿ [$72+8]汤底蕃茄🍅味唔够突岀 冇酸酸甜甜嘅感觉 整体比较淡 有少少失望🥺 猪扒方面有少少干 外皮系香脆嘅 厚厚实实 整体嚟讲系好食嘅 加上蜜糖芥末酱 有画龙点睛嘅感觉😋 乌冬系稻庭乌冬 几烟靭★好食指数★:5.5/10★服务态度★:5/10 ★CP值★:6/10★🈚️加一★㊙️扫QR code落单
✿ 蕃茄浓汤-炭烧风味鸡扒 转乌冬✿ [$68+8]
✿ 蕃茄浓汤-吉列猪扒 转乌冬✿ [$72+8]