依家系室内都可以影到露营车真系camping everywhere😆可以叹冷气扮室外食tea好正而且HKD258两位好抵食😳 (平时啲下午茶一个人都唔止呢个价xd!)呢度地方都几大 有露营枱櫈 而且餐厅会keep住播泰文歌mv好有feel✈️ 个人认为露营车前面两张枱系打卡最靓📷 (记住订位嘅时候可以预留位置😚)另外仲可以入去露营车入边影相~ 仲有个「秘密旅行」打卡位 佢哋Outdoor 位置仲可以带宠物添!🐶🐱💕✻Tea Set for 2 HKD258芝士肉酱田螺焗酥盒烟三文鱼脆饼三文鱼籽牛油果蟹肉杯巴马火腿忌廉芝士酸种包牛角包窝夫 )建议可以点埋士多啤梨乳酪一齐食😛😛)士多啤梨乳酪🍓日式焦糖鸡布甸🍮我同男朋友两个人食都ok够饱(冇食lunch去食🤣)本身谂住打卡餐厅冇特别期待味道 估唔到味道唔错!尤其系牛角窝夫同布甸好好味🍮🤤 芝士肉酱田螺焗酥盒都唔错 酥皮好香脆!性价比真系好高!睇得又好食😋✻ 好双乳的苺苺 HKD48士多啤梨蓝莓乳酪 酸酸甜甜好开胃好好饮!好香果味 而且甜度适中🍓🫐 卖相又靓❣️✻口水多过浪花 HKD58青柠x薄荷x荔枝 好清新嘅配搭非常refresh💚 好有夏

依家系室内都可以影到露营车
真系camping everywhere😆
可以叹冷气扮室外食tea好正
而且HKD258两位好抵食😳
(平时啲下午茶一个人都唔止呢个价xd!)

✻Tea Set for 2 HKD258
芝士肉酱田螺焗酥盒
烟三文鱼脆饼
三文鱼籽牛油果蟹肉杯
巴马火腿忌廉芝士酸种包
牛角包窝夫 )建议可以点埋士多啤梨乳酪一齐食😛😛)
士多啤梨乳酪🍓
日式焦糖鸡布甸🍮

✻ 好双乳的苺苺 HKD48
士多啤梨蓝莓乳酪 酸酸甜甜好开胃好好饮!
好香果味 而且甜度适中🍓🫐 卖相又靓❣️
好双乳的苺苺

✻口水多过浪花 HKD58
青柠x薄荷x荔枝
好清新嘅配搭非常refresh💚
好有夏日嘅感觉 好饮!
口水多过浪花

好双乳的苺苺