呢间印度餐厅比我嘅感觉系好光鲜,同重庆大厦嘅好唔同,而且座位好宽阔,同朋友黎食晚饭都系不错嘅选择!·🫓Masala Cheese Dosa (HKD 70)超推介的芝士Dosa!真系好好味,Dosa中间夹住热腾腾的薯泥同芝士,质感系好薄脆,好惊喜🤤·🥘Bhindi Aloo Mirch Masala (HKD 75)马萨拉就好似印度嘅咖哩咁,由于店铺以素食为主,所以采用左秋葵、青椒同薯仔特制而成,所以有别于平时食开嘅橙红色。味道很有风味!·🫓Garlic Naan (HKD 60)特登嗌左个naan黎配马萨拉食😋厚度适中,有香浓嘅蒜味,很香口!·🫔Punjabi Samosa (HKD 70)咖哩角咬落外脆内软,馅料用左薯仔、青豆等等再加上多种香料调味,食到中间仲带点辣味👍🏼整体味道很好!好有冲动试哂佢餐牌上嘅食物🤤

·🫓Masala Cheese Dosa (HKD 70)
Masala Cheese Dosa

·🫓Garlic Naan (HKD 60)

·🫔Punjabi Samosa (HKD 70)
Punjabi Samosa

整体味道很好!好有冲动试哂佢餐牌上嘅食物🤤