第二次喺香港食印度菜。印象中第一次食果间系好平,老板仲会出嚟服务客人,问返客人意见,十分有诚意。而今次食呢间,服务就正常,味道亦唔错,当晚亦见到唔少印度人去食,但价钱就比我所想嘅印度菜贵啲。✍🏻 / Butter Chicken Masala💵价钱:HK$120🔘美味指数:❤️❤️❤❤️❤Masala主要系用唔同香料混合而成嘅调味料,一般常见材料有大蒜、姜、洋葱、印度辣椒制成嘅酱、茴香、白胡椒、黑胡椒等。我谂应该冇咩人会净食Masala而唔叫埋Naan,所以呢碟我哋都系纯粹为咗用嚟点Naan而叫嘅😆✨✍🏻 / Garlic Naan💵价钱:HK$40🔘美味指数:❤️❤️❤❤️❤超大嘅4块!超香嘅蒜味!劲啱我口味,好蒜之人必点!口感微微烟韧,饼皮层次丰富,就算唔配Masala嘅咖哩一齐食都一样掂,可以再encore👍🏻✨✍🏻 / Cheese Naan💵价钱:HK$40🔘美味指数:❤️❤️❤❤️🤍唔系好食到芝士味,唯有靠Masala嘅咖哩一齐食~但口感依然唔错👌🏻✨✍🏻 / Chicken 65💵价钱:HK$75🔘美味指数:❤️❤️❤❤️❤呢碟炸鸡唔系有好多炸粉果种,所以食落唔算热气,而且咬落仲保留到肉汁添~推

✍🏻 / Butter Chicken Masala

Cheese Naan

✍🏻 / Chicken 65
💵价钱:HK$75
🔘美味指数:❤️❤️❤❤️❤
呢碟炸鸡唔系有好多炸粉果种,所以食落唔算热气,而且咬落仲保留到肉汁添~推荐👍🏻✨
Chicken 65

✍🏻 / Fish Biriyani
💵价钱:HK$110
🔘美味指数:❤️❤️🤍🤍🤍
好浓味嘅饭,感觉落咗唔少香料,少少辣,饭粒干爽,短长条型有啲似米粉碎,见到隔离枱碟饭同呢碟饭同样都收埋咗一只烚蛋。可惜味道实在太重,唔太啱我🙈✨
Fish Biriyani

💬派心心时间