回头指数: ⭐️⭐️⭐️食物质素: 🌮🌮🌮服务质素: ☺️☺️☺️消费指数: 💰💰(TTL $708.4,人均消费$354.2)环境质素: ☘️☘️☘️餐厅系朗豪坊隔篱,室内既设计好有日式既风味,一班人嚟既话有机会可以坐到榻榻米既房边食边倾。放题除左任饮任食肉之外,仲有蔬菜bar随便拎,咁就可以中和返油腻既感觉。日本A5和牛 涮涮烧 (+$68/ 2pcs)未烧之前,都已经见到和牛雪花分布平均😍烧完之后,可以见到油脂即刻渗晒出嚟口感细腻柔软,而且感受到肉汁系个口里面流,最正系入口即溶既感觉👍🏻配埋日本鲜鸡蛋一齐食,更加嫩滑。烧肉放题 ($288 pp - 7pm前离座都系呢个价钱😉)价钱包括任食牛、猪、鸡、海鲜、炸物、串烧 & 饭面开始点食物之前,餐厅会比一个肉既拼盘作为头盘,咁就可以试清楚自己钟意边款肉多D每款肉都有唔同既汁腌制作选择,盐烧/烧汁/果味/生姜/柚子胡椒我最钟意就系薄切美国牛肋骨肉 - 薄薄一块,而且布满雪花,烧起嚟烧汁完全渗晒入去肉里面,有口感,而且一啲都唔干涩盐烧厚切雪花牛舌芯 - 因为经过盐烧既处理,所以有适量既咸味,而牛舌芯咬起嚟厚实弹牙,即刻好有饱肚感虎虾、香草牛油帆立贝两个海
回头指数: ⭐️⭐️⭐️
食物质素: 🌮🌮🌮
服务质素: ☺️☺️☺️
环境质素: ☘️☘️☘️

。日本A5和牛 涮涮烧 (+$68/ 2pcs)

价钱包括任食牛、猪、鸡、海鲜、炸物、串烧 & 饭面

我最钟意就系

虎虾、香草牛油帆立贝
两个海鲜都鲜味弹牙,虎虾肉质新鲜,而且好大只; 而帆立贝配埋香草牛油,闻起嚟好香,食落仲鲜味多汁

2小时无限任食,QR code落完单之后好快上菜,所以都食到好饱肚👍🏻 临走之前俾我发现,只要download Ricepon个app,免费做会员,仲可以即时有九折 & $1500迎新优惠😍

同类餐厅#cocofood_japanese
同区餐厅 #cocofood_旺角
如果你钟意我既分享,按右上角🔔,就可以睇到我所有既update