The Farmhouse 咖啡廳

最近同男朋友去咗北角Hyatt Centric Hong Kong 嘅The farmhouse食自助餐😋 佢嘅全新☀️夏日海鲜自助餐有龙虾🦞烤猪鞍🐷 烤安格斯黑牛西冷🥩烤虎虾🦐即制叻沙汤面🍜芝士🧀沙律🥗海鲜意粉🍝 串烧🍢酥皮威灵顿牛肉等❣️当然唔少得好丰富嘅甜品🫶🏻 环境好大 窗边位可以望住好靓嘅海景🌃 而且梳化位坐得好舒服~仲有全新儿童玩乐区同埋儿童之选食物🤹🏻‍♀️😆 亦有汔水同茶任饮🥰夏日海鲜主题自助餐Weekend Dinner Buffet 海鲜/刺身有新鲜龙虾🦞长脚蟹脚 面包蟹 蚬 青口 螺 鲜虾🦐等等 每款海鲜都好新鲜啖啖肉😋 刺身我特别钟意佢嘅三文鱼同油甘鱼 好鲜甜同肥美😋!热荤有烤猪鞍 烤安格斯黑牛西冷 烧肉 海南鸡饭 叉烧 蒸鱼等等 仲有多款串烧🍢比较特别嘅仲有即叫即制叻沙汤面🍜同我觉得最好食嘅酥皮威灵顿牛肉配黑松露汁 ❤️❤️ 酥皮好松脆 牛肉熟度啱啱好口感腍身重牛味 回本之选😆 另外都有咖哩/龙虾汤/意粉等等 而且每人都有件奶油芝士焗龙虾🦞好creamy好正🫶🏻甜品有朱古力贝壳蛋糕 马卡龙 焦糖泡芙山 面包布甸 芝士蛋糕 鸡蛋仔 圣安度蛋糕等🍰 仲有好大个雪糕转转盘有

海鲜/刺身

热荤

甜品
有朱古力贝壳蛋糕 马卡龙 焦糖泡芙山 面包布甸 芝士蛋糕 鸡蛋仔 圣安度蛋糕等🍰 仲有好大个雪糕转转盘有超多雪糕口味 🍨 例如姜撞奶 椰子🥥 提拉米苏 黑朱古力🍫 抹茶芝士蛋糕味等等非常吸引💕 而且可以拣好特别嘅黑色雪糕筒🍦🖤

成人:每位港币688
长者:每位港币 488
小童:每位港币 344
(星期一至四)

成人:每位港币768
长者:每位港币 538
小童:每位港币 384
(星期五至日、公众假期及其前夕)

供应时间:晚上6时至晚上10时

• 龙虾